Speelgoedkast

Speelgoedkast – gemaakt in opdracht. Deze multi-inzetbare kast is een aanwinst voor de speelhoek waar die naartoe is gegaan. De kast is gemaakt van berken multiplex en staat op wielen, dus hij kan overal heen. Er zitten meerdere speelgoedbakken en lades in en aan de ‘achterkant’ kunnen boekjes worden neergezet!

Schoenenkastje

Schoenenkastje – gemaakt in opdracht. Naast veel bergruimte voor schoenen heeft dit kastje een zitgedeelte waardoor je gemakkelijk gelijk je schoenen kan aan- en uittrekken. We hebben voor dit meubel gebruik gemaakt van berken multiplex.

Egelhuisjes

Egelhuisjes – eigen werk. De huisjes zijn gemaakt van wegwerppallets en zijn gebeitst zodat de egels het huis vele winters kunnen gebruiken. De ingang zorgt ervoor dat katten hier niet in kunnen kruipen. De egels in Nederland hebben het zwaar, mede door de droogte is er minder voedsel te vinden en daarnaast heerst er een ziekte onder de egels die velen niet overleven. Met deze huisjes hebben de egels een rustige plek om te nestelen!

Wil je er ook één (of meer)? Stuur ons dan een mailtje!
We verkopen ze voor €65,- per stuk (of voor verzending €73,50 inclusief verzendkosten)

Garderobekast

Garderobekast – gemaakt in opdracht. De kast heeft naast veel bergruimte ook een zitje om rustig je schoenen aan te doen. De deuren van berken multiplex met een HPL toplaag hebben ingefreesde handgrepen.

Speaker#3

Speaker

Speakerset – gemaakt in opdracht. De onderdelen van de speakers komen uit een oud setje waarvan de buitenkant zijn beste tijd had gehad. Ze zijn met behulp van eikenhout en MDF in een nieuw jasje gestoken.