Over ons

Leuk dat je er bent! 

Studio Katt, dat zijn wij: Koen en Sem! 
We wonen in de stad Utrecht met onze twee katten en onze werkstudio is 10 minuutjes fietsen verderop in het Werkspoorkwartier. Koen houdt zich onder meer bezig met het maken van meubels en producten en Sem vooral met schilderen en grafisch ontwerp maar hokjes vermijden we het liefst om alle opties open te houden.

Het leven is mooi en wij willen hier van kunnen genieten zonder de aarde en al het daarbij behorende leven te schaden. Met respect voor de wereld en alle materialen die we gebruiken willen wij mooie creaties scheppen waarin we onze creativiteit de vrije loop kunnen laten en die kunnen bijdragen aan het leefplezier van de gebruikers. Ons doel is om alleen meubels en producten (bijvoorbeeld onze egelhuisjes) te maken van restmaterialen en ‘afvalhout’. Omdat het maar net de vraag is wat er precies voor handen is, krijgt ieder werk dat we maken een uniek karakter.

Circulariteit staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn druk bezig om Studio Katt stap voor stap verder te ontwikkelen op dit gebied. Klik hier voor meer informatie!

Wil je meer weten over ons of ben je geïnteresseerd in (één van) onze producten? Neem een kijkje in onze webshop of stuur ons een berichtje via de mail of social media!

Wil je materialen doneren? Klik dan hier voor meer informatie!